КОЛЕДНА ПРИКАЗКА

С настъпването на светлите празници Рождество Христово и Нова година, Българско училище ,,Звънче” обедини и потопи родолюбива българска общност във вълшебството на концерта- спектакъл ,,Коледна приказка”

Ученици, родители и гости изпълниха залата на ,,Southborought High School”, за да съпреживеят атмосферата на самобитността ни.

Малки и големи потомци заливаха присъстващите с талантите си и изпълваха сетивата с красотата на българския фолклор и традициите ни свързани с коледните празници.

Сцената бе поле за изява на съзидателност, постигана  с много любов и посветеност в класните и извънкласни дейности на училището. Танцови стъпки преливаха от балет във фолклор. С въодушавление млади таланти огласиха залата с китари и песни. Звучеше и родното слово за  мирна, благодатна и благословена Нова 2020 година.

В къщичката си Дядо Коледа очакваше всички, за да раздаде своите подаръци, а професионален фотограф да увековечи празника в снимки.

Гостите на празника имаха възможността да посетят коледения базар на български стоки, откъдето имаха възможност да си закупят ръчно изработени подаръци, сувенири  и традиционна българска храна.

С добро дело не беше пропусната  и благотворителната  мисия да бъдат зарадвани деца в нужда в родината ни!

С усмивки и празнично настроение БУ ,,Звънче” изпрати  своите родолюбци с пожелание за много паметни и успешни години!

Поздрави

Екипът на БУ "Звънче"

 

Повече снимки от Коледния концерт-базар може да разгледате на нашата фейсбук страница:

https://www.facebook.com/profile.php?id=561714753930198&ref=br_rs

Comments are closed.