ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА САТЪН

Скъпи родители, прекрасни деца,

Всички чухме изявлението на Борис Джонсън от 04 януари 2021 г. и обявеният от него национален локдаун. За съжаление този път затварят и всички училища.
Ние от Българско училище "Звънче" за пореден път сме принудени да преминем към дистанционно обучение до второ нареждане.
Уроците на живо в Zoom/ Google Meet с преподавател започват от идната събота, 09 януари 2021 г. Линкове за тях ще получавате предходния ден във вайбър/whatsapp групите на класовете.
Обучението ще бъде комбинирано и с Google classroom, където ще бъдат качвани допълнителни материали и домашните работи.
Ще ви помолим, когато се присъединявате към онлайн уроците, това да става от компютър или лаптоп, за да могат учениците да извлекат максимална ползва от обучението. На устройства с по-малки екрани повечето функции на платформите не са активни и това затруднява самото участие.
За нас е изключително тежко, че започваме 2021 г. не в класните стаи с нашите невероятни ученици, а от домовете си, седнали зад мониторите, но сме убедени, че заедно ще се справим и с това предизвикателство. Пазете се, скъпи родители и деца, бъдете здрави, бъдете силни! Ако имате нужда от нас – не се колебайте да ни потърсите, да ни пишете, да ни се обаждате. Ние сме тук за всички вас и на драго сърце ще откликнем. Телефоните на училището са 07477262686 и 01276932377. Имейлите ги знаете: за Сатън zvanchesutton@gmail.com и за Сърбитън zvanchesurbiton@gmail.com
Ако имате въпроси относно учебния материал, не се колебайте да оставите коментар в Google classroom или съобщение във вайбър/whatsapp група на класа.
Моля избягвайте личната комуникация с учителите, защото и те като вас имат семейства, работа и деца и им е много трудно да отговарят на всеки поотделно.
Нека да бъдем усмихнати и позитивни. Заедно ще се справим и в тези трудни моменти.
Само за децата от горен курс:
Молим всички, които имат намерение да кандидатстват във висши учебни заведения България, да се свържат с нас на имейлите на училището като напишете името на детето ви, в кой клас е, в кое висше учебно заведение иска да кандидатства и коя специалност.
Срок за заявки до събота.

Comments are closed.