Казвам се Наталия Кирилова  родена съм  на 15.07.1974г. в град Видин. Още от дете възприемам любовта към народното танцово изкуство като естествена необходимост. Живея и завършвам средно –специално образование в Държавно хореографско училище- град София през учебната 1992-1993 година, специалност- Български Народни танци. След завършването си на средното си образование превръщам хобито си в професия. От 1993г. съм редовна студентка в Академията за музикално и танцово изкуство в град Пловдив, специалност ,,Хореографска режисура“. С това получавам възможност да навляза повече в автентичното българско танцово изкуство. Дипломирам се през 1997г. в класа на гл.ас. Димитър Русков.

Живея в Пловдив и паралелно със следването си започвам работа като артист- балетист в Ансамбъл „Тракия“- гр. Пловдив. Работила съм  с едни от най-големите доайени на танцовото изкуство – Даниела Дженева, Тодор Бекирски, Стефан Мутафчиев и др.

В Ансамбъл „Тракия“ прекарвам 6 години, след което се премествам в родния си град Видин. Там постъпвам на работа в Ансамбъл за народни песни и танци „Дунав“. През 2000г. започвам първоначално като танцьор- хореограф, а през 2012г. става Главен художествен ръководител на Ансамбъл ,,Дунав“ Видин.

Една от първите ми постановъчни работи в ансамбъла е танца „Надиграване“ по музика на Генчо Генчев, която и до днес е в репертоара на ансамбъла. Други нейни постановки са – „Мизийски танц“, „В градската градина“, „Пиринска китка“ и др.

В Ансамбъл „Дунав“ взимам участие в редица концерти и турнета в Холандия, Унгария, Полша, Германия, Турция, Италия, Испания, Румъния, Сърбия, Гърция и други страни.

В момента съм  майка на едно дете .Живея и работя в Лондон /Великобритания. 

Имам удовоствието да работя в Българското училище "Звънче"-Лондон- като преподавам български народни танци за деца и техните майки. 

През останалото време водя 5 собствени школи в различни райони на Лондон.

Аз съм и един от ръководителите на ФТФ"Приятели" Лондон..  

Хореограф на групата за народни танци в "Звънче"- Сърбитън