ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪРБИТЪН

ВАЖНО   СЪРБИТЪН   ВАЖНО!!!

 

 НАЧАЛО НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

КАНИМ ВИ НАЙ-ТЪРЖЕСТВЕНО НА ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН НА БУ "ЗВЪНЧЕ" - СЪРБИТЪН

Дата:  15 Септември 2018 г. 

Час:  10:00

(бел.уч.- Ученици и родители, които ще посещават народни танци, ще се срещнат с Наталия- нашият хореограф, в стаята за народни танци от 09:40 ч.)

Място:  Southborough High School, Hook Road, Surbiton, Surrey, KT6 5AS

Тези от вас, които идват с коли, можете да паркирате в двора на училището! ВХОДЪТ на училището се намира вдясно, в края на паркинга! Моля, НЕ ПАРКИРАЙТЕ точно пред входа. Има достатъчно места на паркинга.

ОРГАНИЗАЦИЯ НА ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН

Всички родители и ученици се събират в столовата на училището, която се намира вляво по коридора от главния вход на училището. От там всеки учител ще придружи класа си до учебната стая, където ще бъдат раздадени учебниците, ако са пристигнали.

Вие, скъпи родители, баби и дядовци, сте поканени най- любезно  да влезнете в  класната стая на своето дете,  да се запознаете с учителите,  да чуете по каква програма ще учат вашите деца и на какво ще се наблегне през годината, за да е ефективно и полезно обучението.

След срещата с родителите, учебни часове за ученици ще има до 12:30 ч.

Ще бъдат доставени нашите списания, Училищен Звънец, за да може да си ги закупите. Тази година събираме средства за 2 близначета от Пловдивско село. Дълго чакани деца, дошли с помощта на инвитро, но и двете – увредени. За опреацията на децата са необходими 200 000 лева. Кампанията за набиране на средства стартира от нас.

Всичките суми, които съберем от продажбите на списанията ще дарим, за тези деца.

Тази година ще протече под егидата на 10-годишнината от създаване на нашето училище „ЗВЪНЧЕ“! През цялата година ще се провеждат много конкурси, проекти, работилници и прекрасни срещи по този повод.

Бъдете готови за приключения!

 

Учебните часове от 22 септември 2018 година са както следва:

Предучилищна група- от 10:30 ч. до 12:30 ч.

1-4 клас- от 10:30 ч. до 12:30 ч.

5-10 клас- от 10:00 ч. до 12:30 ч.

 

Народните танци стартират от 22.09.2018  г.

за ученици- от 09:40 ч. до 10:20 ч

за родители- от 10:30 ч. до 11:30 ч

Молим ви, бъдете ТОЧНИ и НЕ ЗАКЪСНЯВАЙТЕ!!!

 

Учители по класове:

Предучилищна група- Маргарита Мавродиева и Красимира Казакова

1 клас – Теменужка Мизурска

2 клас -  Елисавета Беширова

3 и 4 клас - Мария Ташева

5, 6, 7 клас – Райна Райкова

8 до 10 клас – Ралица Йорданова -  Славова

Човек и общество, История и География 3-10  клас- Кремена Георгиева

На линка, за онези от вас които желаят, могат да видят всеки един учител, какво е завършил и какъв специалист е:

http://bgschoolzvanche.com/za-nas/

 

МОЛЯ запознайте се с новата таблица за заплащане през годината. ВАЖНО Е! Използваме възможността да напомним, че от септември влиза в сила плащането само по банков път. Молим да се запознаете с новите правила за заплащане на нашия сайт.

http://bgschoolzvanche.com/za-nas/formuliar-za-zapisvane/

 

Oт тази година имаме пълната готовност, при невъзможност от ваша страна да посещавате всяка събота нашето училище, да обучаваме децата ви ДИСТАНЦИОННО.

За целта молим, след като сте записали вашето дете в нашето училище, да ни изпратитеимейл при невъзможност да ни посещавате. Ако детето ви е вече наш ученик, молим да се свържете с нас, за да се вземат необходимите мерки и направи ефективна организация.

Ние ще се свържем с вас. Имайте предвид, че вашето дете е необходимо да идва в училището, за да може да положи тестовете, които определят крайните оценки за завършен клас и съответното удостоверение за проведено обучение по изискванията на МОН.

Ако  имате  въпроси или предложения,  обаждайте ни се  на телефона на училището или ни пишете - ние  с радост ще ви  изслушаме, ще вземем под внимание вашите желания и ще ги обсъдим с учителите.

За повече информация следете страницата ни във facebook Българско училище "Звънче"- Surbiton, Sutton, London www.facebook.com/ Българско-училище-Звънче-Surbiton-Sutton-London

или нашия уебсайт www.bgschoolzvanche.com

 

 

 

Comments are closed.