ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪРБИТЪН

ВАЖНО СЪРБИТЪН,  ВАЖНО!!!

 

       Скъпи родители, настойници, колеги и приятели на БУ "Звънче",

Вече имаме пълната готовност, при невъзможност от ваша страна да посещавате всяка събота нашето училище, да обучаваме децата ви ДИСТАНЦИОННО.

За целта молим, след като сте записали вашето дете в нашето училище, да ни напишете имейл при невъзможност да ни посещавате. Ако детето ви е вече наш ученик, молим да се свържете с нас, за да се вземат необходимите мерки и направи ефективна организация.

Ние ще се свържем с вас. Имайте предвид, че вашето дете е необходимо да идва в училището, за да може да положи тестовете, които определят крайните оценки за завършен клас и съответното удостоверение за проведено обучение по изискванията на МОН.

Използваме възможността да напомним, че от септември влиза в сила плащането само по банков път, молим да се запознаете с новите правила за заплащане на нашия сайт.

http://bgschoolzvanche.com/za-nas/formuliar-za-zapisvane/

Може да следите актуална информация за нашето училище на интернет страницата ни, както и на Фейсбук (Българско училище "Звънче"- Surbiton/ Sutton, London)

Пожелаваме Ви от сърце прекрасна ваканция и Ви очакваме с нетърпение на 15-ти септември от 10:30 часа, когато ще удари първият звънец за учебната 2018/19 година.

При евентуални въпроси не се колебайте да ни пишете или позвъните - с радост ще Ви отговорим. За контакти:  http://bgschoolzvanche.com/kontakti/

 

Поздрави,

Екипът на "ЗВЪНЧЕ"

http://bgschoolzvanche.com/

zvanchesurbiton@gmail.com (за екипа в Сърбитън)

zvanchesutton@gmail.com (за екипа в Сатън)

Comments are closed.