ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪРБИТЪН

Скъпи родители,

Лятната ваканция е към своя край, което означава че идва време отново за училище. Надяваме се да сте имали едно прекрасно лято, изпълнено с незабравими летни спомени, които да ви топлят в студените дъждовни дни и които с радост да споделите с нас.

Началото на учебната година е на 14 септември 2019 г. от 10:00 ч.

Учениците от Сърбитън очакваме в Southborough High School, Hook road, Surbiton, Surrey, KT6 5AS.

Молим всички родители и ученици да се съберат в столовата на училището. От там учителският колектив ще ви приветства и придружи до класните стаи на учениците. Децата ще получат и своите учебници.

Напомняме ви, че заплащането на годишните такси се осъществява само по банков път. При плащане като отпратка (reference), моля да сложите името на детето си и кой клас ще бъде. Крайният срок за заплащане на таксите ( в пълен размер или само първа вноска) е 21 септември 2019 г. Ако по някаква причина изпитвате финансови затруднения и не може да заплатите таксата, моля да се свържете с г-жа Филка Ананиева (директор на училището), защото в противен случай системата начислява лихви. Повече подробности ще намерите на нашия уебсайт.

http://bgschoolzvanche.com/za-nas/formuliar-za-zapisvane/

И през тази учебна година продължаваме да събираме средства чрез нашата благотворителна кампания „Ние правим добро“ (http://bgschoolzvanche.com/nie-pravim-dobro/) за двете близначета- Марти и Божи- които вече претърпяха една операция, но се налага последващо лечение. За целта, във всяка една класна стая ще има поставени касички за дарения. Ще ви помолим, скъпи родители, средствата, които сте решили да отделите за закупуването на цветя и букети за учителите в първия учебен ден, да ги дарите за нашата кауза. Предварително ви балгодарим най-сърдечно!

В края на изминалата учебна година поставихме началото на две нови за нашето училище инициативи. Първата е „Голямото лятно четене“. Ще помолим всички ученици, които са взели участие, изтеглили са и попълнили своя читателски дневник, да го донесат и предадат на своя преподавател. Дневниците трябва да бъдат надписани с имената и класа на детето. http://bgschoolzvanche.com/%d1%83%d1%87%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d1%89%d0%b5-%d0%b7%d0%b2%d1%8a%d0%bd%d1%87%d0%b5-%d1%81%d0%b0%d1%82%d1%8a%d0%bd/%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d0%b0%d1%82%d1%8a%d0%bd/

Вторият проект е „Аз-репортерът! Моето лято в снимки и текст“. Участниците в инициативата могат да донесат своите дневници/албуми на 21.09.2019 ., когато ще разкажете и съпреживеете летни си емоции с вашите съученици. А на първия учебен ден донесете своята снимка, която най-много ви е харесала и сте извадили на хартиен носител. Не забравяйте да я залепите върху твърда подложка и да я надпишете. Вашите снимки ще сътворят една цветна и заредена с много усмивки изложба.

Актуална информация на нашата facebook страница- Българско училище „Звънче“- Surbiton/ Sutton, London: https://www.facebook.com/profile.php?id=561714753930198&ref=br_rs

Информацията ще бъде разпращана по имейл и споделяна във вайбър групата на съответния клас.

Ако желаете да се свършете с нас отностно предложения, препоръки или други въпроси, може да ни пишете на:

zvanchesurbiton@gmail.com- за екипа от Сърбитън

или http://bgschoolzvanche.com/kontakti/

Очакваме ви, заредени с много положителни емоции, заедно да поставим началото на една невероятна учебна година.

Поздрави

Екипът на БУ „Звънче“

 

Comments are closed.