Благодарим

 

blagodarim-zaglavka

Скъпи приятели, всяка година нашите родители правят добрини. Нашата благодарност е към всички вас.
На тази страница искаме да изкажем благодарност на следните благородни хора :


„Най-голямото щастие- да си полезен на другите“ (Майка Тереза)

В началото на всяка учебна година БУ „Звънче“ избира благотворителна куза от България, която да подкрепи и за която да събира средства. Инициативата ни „Ние правим добро“ събра общата сума от £1108.00 от Коледния концерт-базар, който се проведе на 14 декември 2019 г. Тези средства ще бъдат дарени на Александър Тонев от гр. Враца, който страда от спастична квадрипареза и 12-годишния Гого, на когото е открит сарком на тазобедрената става.

https://bgschoolzvanche.com/nie-pravim-dobro/

Целият екип на БУ „Звънче“ иска да изкаже своята огромна благодарност към  хората, които бяха част от коледното тържество и без които магията на коледния дух нямаше да бъде пълна.

На първо място благодарим на невероятния екип от Strahila Photography, който за поредна година увековечава коледните емоции на всички гости. За първи път те се включват в благотворителната ни кампания като даряват по £1.00  от парите, които всеки родител е заплатил за снимки.

https://www.strahilaphotography.com/photo-albums

Благодарим на Милка Вълканова, която организира коледния базар и на всички бълграски бизнеси, участвали в него и дарили подаръци за нашата томбола.

https://www.facebook.com/milka.valkanova.3

За поредна година транспортна фирма „Доставка от Англия“ и магазин „София“- Уимбълдън осигуриха подаръците за децата, които Дядо Коледа раздаде с огромно желание. Благодарим Ви!

http://www.dostavka-anglia.com/

https://www.facebook.com/bulgarianfoodshopsofia/

Изказваме благодарност към хората, които дариха ваучери за томболата ни:

Венцислав Василев и Стоян Илиев- ваучери за по един безплатен урок съответно по китара и гайда;

Галина Димитрова- 3 ваучера за 5 блок часа по йога;

https://bgschoolzvanche.com/kursove-obuchenie/#category_id_20

Keti’s Hair & Beaty Shop- ваучер за безплатни разкрасителни процедури.

https://www.facebook.com/ketishair/

Благодарности отправяме и към мамите от родителските колективи от Сатън и Сърбитън, които предоставиха за томболата 3 вауечера от VIRGIN Experience.

И не на последно място искаме да благодарим на всички ученици и учители за невероятните изпълнения, подготвени с такова страст и желание.

Тази година учебниците на нашите деца достигнаха до нас благодарение на един много специален човек  - Теодор Бакалов.

Неговата фирма пое пренасянето на всички наши помагала и учебници безплатно.
Така Dostavka-Anglia.com стана наш низменен и надежден партньор при превоза на тези ценни за нас материали.
Фирмата държи най-ниски цени за цяла Англия , а благонадежността и доверието тук са на първо място.
Благодарим ви от сърце, прекрасни хора, родолюбиви българи, за нас това означава много.


Благодарим и на Нина Софрониева,
За това, че въпреки, че беше в напреднала бременност, успя да се пребори и да закупи прожектор за нашето училище в Сатън.
Благодарим ти, Нинче, на теб и на семейството ти за прекрасния подарък, който направи за нас. Бъдете здрави, честити, все така пълни с енергия и много любов.


балканика (2).jpeg.opt191x108o0,0s191x108Не можем да не споделим с вас, скъпи наши родители и деца, огромната си признателност към Неделчо и Мария, от прекрасния български магазин Балканика в Тутинг.
Те са сложили специална кутия за дарения в магазина си и периодично ни се обаждат да ни предадат средствата, които събират.
Благодарим ви благородни млади български приятели! Без вас нашата кауза не би била толкова успешна.

 

Благодарим ви от сърце, скъпи наши, невероятни, прекрасни, мили, добри, силни родители от Сърбитън.
Прекланяме се пред вашата всеотдайна работа, неуморния ви труд, загрижеността ви, необятната ви помощ за нашето прекрасно училище.
Вие още от 1-вия ден  се събрахте и заработихте здраво, като едно истинско голямо семейство, показахте на вашите деца любовта си и загриженопстта си към тях.
Дадохте пример за това как човек да се гордее, че е истински българин, да се радва, че ви познава и да черпи пример от вашата всеотдайност и огромна любов.
Вие хора, сте истинските пионери, новите будители, родолюбци и достойни Българи. Вие не само сте страхотни Човеци, но всеки нов родител, дошъл в нашето училище, се чувства като, че е намерил своето семейство, своята среда и се чувства щастлив сред вас. Вие приемате всеки като равен и му показвате що е любов и загриженост.

Поклон пред вас! Ние ви благодарим!

Благодарение на парите, които събрахте от Хелоуин закупихме на децата бели дъски, специални цветни флумастери, за да могат да пишат по тях и да се упражняват. Успяхме да набавим висококачествени моливи и химикалки,  скоито техните връстници пишат в английските училища.
На всяка маса има специални моливници, където децата могат да поставят моливите, химикалките и флумастерите. Висококачествени гуми, острилки и игри.

А ето и снимки как децата ползват благата, които ние закупихме благодарение на вас.


Zvunche-reklama

Благодарим от сърце на Крис и на целия екип от OXAGON.

Благодарение на тях нашите талантливи ученици издадоха пилотния брой на списание "Училищен Звънец"
Благодарим ви от сърце, мили хора!

Ние намерихме във ваше лице истински приятели и съмишленици.

IMG_1374.JPG.opt377x502o0,0s377x502