сп. “Училищен Звънец” обхваща събития от 2021 г. до края на учебната 2023 г.

За Коледа сме ви подготвили и още една изненада. Излезе от дигитален „печат“ поредния брой на списание „Училищен звънец“. Въпреки всички социални канали, с които училището разполага: интернет и Фейсбук страници, Ютуб канал, списанието е мястото, което обединява най-важни събития, случили се през изминалата година в нашето „Звънче“. То обхваща събитията от началото на учебната 2021 г. до края на учебната 2023 г.

На страниците му ще прочетете материали за Христо Христов. Той разказва историята по написаването на неговия невероятен роман „Twins. The legends of wolves and men”. Ще се запознаете и с наскоро гостувалата в нашето училище Радина Савова и нейните „Пет цветни феи“. Ще може разберете и кои са отличените ни ученици от различни международни конкурси. Ще си припомните и как откриваме и как изпращаме всяка учебна година.

И още, не сме забравили и за нашите абитуриенти. А в новата ни рубрика „Къде са те сега след завършване на българското училище“ ще разберете къде се реализират завършилите ученици от Випуск ‘22

Благотворителната кампания на училище „Звънче“ НИЕ ПРАВИМ добро винаги е била обвързана със събраните средства от продажбата на списанието. Тази година то се разпространява БЕЗПЛАТНО! Ако вие, скъпи родители, ученици, приятели, решите да дарите средства, може да го направите училищната сметка. В съобщението ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отбележете Дарение.

Копие от списание „Училищен звънец“ може да изтеглите ТУК!

Comments are closed.