“Звън от родна камбанка”- сборник с ученически творби, второ издание

Второто дигитално издание на сборника „Звън от родна камбанка“ е вече готов. Щастливи сме, че вие, скъпи родители и приятели на нашето училище „Звънче“, ще „държите в ръцете си копие", в което са събрани всички текстове и художествено творчество, които нашите ученици са написали и нарисували с огромна любов през изминалата учебна година.

На страниците му ще се потопите в света на детската поезия, разкази и есета. Ще научите как учениците отбелязват коледните празници и коя е нишката, която ги свързва с родината. Всички проекти и презентации, които децата са изготвили са свързани с исторически личности, градове или географски обекти в България. А учениците от дистанционното обучение реализираха един дългосрочен проект, озаглавен Капсула на времето. Чрез рисунките пък, направени с огромно старание, децата изразяват почит и уважение към татковината.

Благотворителната кампания на училище „Звънче“ НИЕ ПРАВИМ добро винаги е била обвързана със събраните средства от продажбата на сборника. И тази година той се разпространява БЕЗПЛАТНО! Ако вие, скъпи родители, ученици, приятели, решите да дарите средства, може да го направите чрез PayPal на следния линк http://paypal.me/bgschoolzvanche В съобщението ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отбележете Дарение.

Копие от сборника „Звън от родна камбанка“ може да изтеглите ТУК!

 

Comments are closed.