КАКВО Е ДА СИ ВЪЗПИТАНИК И ПРЕПОДАВАТЕЛ В БУ”ЗВЪНЧЕ”- ИНТЕРВЮ НА ИНА НИКОЛОВА С ВАНЕССА (6 Г.), СИМОНА (12 Г.) И ЕЛИСАВЕТА БЕШИРОВА.

БНР/ Радио Стара Загора в лицето на репортера Ина Николова за пореден път уважи с присъствието си БУ „Звънче“, отразявайки в свой материал последния учебен ден (29 Юни 2019 г.). Ина се срещна с две ученички, две сестри, на БУ „Звънче“- Сърбитън. По-малката, Ванесса, е на 6 г. и тази година завършва предучилищна група. От септември месец тя ще бъде първокласник. Сестра й, Симона на 12 год., от новата учебна година ще бъде в 7 клас. С помощта на майка им те композират музиката за химна (по текст на друга ученичка на БУ „Звънче“- Карина Кавданска) на училището. В интервюто децата показват своите знания по български език и разказват за училището от своя гледна точка.

В репортажа ще чуете още разказа на Елисавета Беширова- преподавател на 2 клас в БУ „Звънче“- Сърбитън- за живот й зад граница. Ели се включи доста плахо в учителския екип, но за кратко време заслужи и спечели уважението и любовта не само на учителите, но и на децата. Тя се наложи като невероятен професионалист, за който няма невъзможни неща. В нейните часове учениците никога не скучаят, защото тя успява да привлече вниманието им към учебния материла чрез своите образователни игри и практически занимания. Тя успешно пренася практиките, които е усвоила от английската образователна система, в българското училище.

http://bnr.bg/starazagora/post/101137587?fbclid=IwAR19aUbhzr3r6UZXthtKqN61XF5bUP3isoGz6LbYTQ3QEVgJOMh7DLpfbCo

Поздрави

Екипът на БУ "Звънче"

Comments are closed.