Коледно тържество- “Какво е за мен България”

Скъпи родители,

Отмина тазгодишното прекрасно Коледно тържество в Сърбитън и Сатън. Тържество, на което нашите уникални деца, с вашата огромна помощ, скъпи родители, уважаеми баби и дядовци, скъпи наши учители – съвременни будители, излязоха на сцената и казаха своите стихчета и изпяха песничките за КОЛЕДА и танцуваха български народни танци под звуците на магичната фолклорна музика.

Благодарим на всички ви за толерантността и за разбирането към малките ни актьори, танцьори и певци! Благодарим, че ги слушахте внимателно с разбиране и ги поощрявахте с ръкопляскания!

 

 

Благодарим на танцовите ни  ансамбли , с ръководители Зоя и Наталия, които повишиха градуса на настроението с прекрасните си изпълнения. Благодарим на танцовия ансамбъл на мамите от Сърбитън, които ни увлякоха в българския народен танц.

 

 

 

Благодарим на собствениците и служителите от българския магазин в Уимбълдън „СОФИЯ“, които осигуриха подаръците на децата от Дядо Коледа напълно безвъзмездно.

Благодарим на мамите от родителските ни комитети от Сърбитън и Сатън, които се погрижиха за това, празника на най-вълшебното и добро време през годината – Коледа, да се превърне в истински триумф на Щедростта и Добрината. Благодарим за това, че осигуриха и подаръци за нашата томбола, която тази година беше много богата и разнообразна.

Огромна благодарност на момичетата Светла и Жана и собственичката - Кети на KETI’s Hair SHOP, за това, че осигуриха ваучери за  нашата томбола; за това, че винаги са с нас и помагат с всички сили на децата и родителите от нашето училище.

Благодарим на Кети, че винаги намира благотворителна кауза, зад която да застанем.

Благодарим на прекрасните фотографи и собственици от STRAHILA PHOTOGRAPHY, които направиха празника ни много специален с професионалната си работа, със студиото и работилницата на Дядо Коледа, които бяха организирали, напълно безвъзмездно и с много любов за нашите деца. Благодарим и за ваучера за ФОТОГРАФСКА сесия, които дариха за нашата томбола и за намалението, кото ни дават – на всяко семейство за Коледна фотографска сесия.

Благодарим на собствениците и служителите от българския магазин в Сърбитън.

Благодарим на всички деца, които взеха участие в конкурса  „Какво е за мен България“ рисунка или макет.

Страхотно творби – браво деца!

 

Тази година нашата благотворителна кампания „НИЕ ПРАВИМ ДОБРО“ се обвързва със събиране на средства за Мартинка

Повече информация ще намерите тук:

Ние Правим Добро

 

ВЪЛШЕБНА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА ви желаем от сърце.

 

Училището ни започва на 6 януари 2018г. – в обичайното време.

Очакваме ви заредени с много енергия и положителни емоции!

 

Поздрави

Екипът на "Звънче"

 

Comments are closed.