Краят на учебната година

Краят на учебната година е един емоционален за ученици, учители и родители ден. Децата с нетърпение очакват лятната ваканция, учителите се сбогуват със стари колеги и приемат нови в екипа си, а родителите с вълнение очакват да видят с какъв успех завършват децата им българското училище.

Тази година учениците присъстваха в училище и лично получиха своите удостоверения. Всеки клас беше подготвил интересни и занимателни образователни игри, пееха песни и рецитираха стихчета. Малчуганите от 1 клас изпратиха учебната година в парка. В спортните игри и състезания с голямо желание се включиха деца и родители. А слънчевото време допринасяше за доброто настроение на всички.

Третокласниците с усмивка на лице позираха с ръчно изработена рамка „Аз завърших трети клас“. А в последния учебен час учениците от 5/6 клас в Сатън изработиха розета с глаголицата и поставиха царски восъчен печат.

Най-големите ученици в Сърбитън пък завършиха своя проект „Тениска за спомен“. Те изрисуваха и надписаха тениски за децата, които окончателно се прибират в България, както и за нашите абитуриенти. Така частица от училище „Звънче“ ще отиде в България да напомня на децата за нас.

Благодарим на всички деца, родители, баби, дядовци и приятели, които и тази година бяхте част от нашето училище „Звънче“. Пожелаваме Ви едно спокойно, слънчево лято, изпълнено с усмивки и веселие.

Очакваме Ви от отново през септември, когато ще избие Звънчето за първия учебен ден!

Comments are closed.