Списание „Училищен звънец“ във второ дигитално издание

За поредна година списание „Училищен звънец“ излиза в дигитален формат. Въпреки всички социални канали, с които училището разполага: интернет и Фейсбук страници, Ютуб канал, списанието е мястото, което обединява най-важни събития, случили се през изминалата година в нашето „Звънче“.

На страниците му ще прочетете интервюта с първите ни абитуриенти и творецът-новатор Никола Райков. Ще може да разгледате творбите на наши отличени ученици от различни международни конкурси. Ще се насладите още веднъж на Коледната феерия, която учениците създадоха чрез своите ръчно изработени украси за дома. Как бяха отбелязани мартенските празници и какво е пожеланието на деятелите от литературен клуб „БългарЧЕТА“ ще научите в новия брой на „Училищен звънец“.

И още, защо беше създаден Ютуб канала на училището и за един дългосрочен проект на учениците от дистанционното обучение, озаглавен КАПСУЛА НА ВРЕМЕТО; за 24 Май и как учениците на „Звънче“ отбелязаха празника- за всичко това ще може да прочетете в списанието.

Благотворителната кампания на училище „Звънче“ НИЕ ПРАВИМ добро винаги е била обвързана със събраните средства от продажбата на списанието. Тази година то се разпространява БЕЗПЛАТНО! Ако вие, скъпи родители, ученици, приятели, решите да дарите средства, може да го направите чрез PayPal на следния линк http://paypal.me/bgschoolzvanche В съобщението ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отбележете Дарение.

Копие от списание „Училищен звънец“ може да изтеглите ТУК!

 

 

 

 

Comments are closed.