Традиционно годишно BBQ- 2017 година

Скъпи родители, мили деца, приятели,

Лятото е сезонът на топлото време, веселото настроение и градинските увеселителни събори.  Миризма на вкусна скара, летен бриз и ​детски смях

​се понесоха из полетата на Бедингтън парк, където традиционно се проведе барбекюто за успешното завършване на учебната година в  училище "ЗВЪНЧЕ". Тази година дойдоха българи от всички краища на Лондон , а времето пак беше с нас​ - прекрасно, усмихнато и слънчево.

Както всяка година, така и сега на събора имаше ​весело настроение и много игри за малки, за големи, и за още по-големи​.

​Н​агради имаше за всички участници в игрите. Мамите се състезаваха за бутилка студено вино, а татковците - за каса бира. Тази година мамите участваха освен в спринта за виното  и във всички щафетни игри​. За децата нашият прекртасен Родителски комитет беше закупил солети и бонбони, както и лего карти - всички деца бяха изключително активни и много щастливи.

На барбекюто разиграхме и томболата за събиране на средства за ортопедично колело. От февруари до сега - от всичките благотворителни кампании събрахме общо £519.00. Благодарим ви за изключителната щедрост, която проявихте през годината.

Благодарим на всички гости и приятели за незабравимите емоции, които споделихме заедно.

Всички бяхте прекрасни!

Всички бяхте весели! Всички бяхте неотразими!

Весела ваканция, мили деца, прекрасна и заслужена почивка на всички вас и на вашите прекрасни семейства, а ние ви очакваме отново на есен във вашите класни стаи, с вашите любими учители.

​Екипът на "Звънче".

Comments are closed.