ДЕТСКИ НАРОДЕН ХОР

Какъв по-добър начин да запознаем децата с българските традиции и култура от това да им позволим да се потопят в тях изцяло?

През учебната 2022/23 фолклорна формация „Магия“ ще покаже на децата не само красотата и вълшебството на българската народна песен, но и ще тръгнем на околосветска обиколка, за да открием още завладяващи ритми, стилове и традиции от различни кътчета на земята. Ще продължим да развиваме гласовите, речевите и актьорските си умения с подготовката и представянето на концертна програма или фолклорен мюзикъл като кулминация на всеки учебен срок. Ще изградим увереността на децата и мостът между нашето изкуство и мултикултурното общество, в което живеем чрез участия в музикални състезания и фестивали.

Репетициите ни се провеждат всяка събота от 13.00 часа до 14.00 часа и от 14.00 часа до 15.00 часа в Trinity Church Sutton, SM1 1DZ. Подходящи за деца над 4 години. Местата са ограничени до 15 деца в група. Таксата на репетиция е £7 като заплащането е месец за месец или £60 за целия срок, заплатени в началото на срока. Първата репетиция е безплатна за всички новозаписани деца!

Още новини от Народен Хор „Магия“:

От септември 2021, фолклорна формация „Магия“ има и група за възрастни. Добре дошли са мъже и жени на възраст от 16 до 100+ години, които обичат необятния ни фолклор и искат да се разтоварват с магията на българската народна песен и други музикални стилове.

Таксата е същата като за детските групи, но всеки новозаписан член на семейството се ползва с 50% отстъпка. Т.е ако вашето дете посещава репетициите ни и е заплатило пълна такса от £60, вашата такса за срока ще бъде £30. Същото важи и за две и повече деца от едно семейство.

Можете да запишете детето си (или себе си) като изпратите съобщение във Фейсбук страницата на Bulgarian Folklore Choir „Maghiya“, на имейл Mariella.blago@gmail.com или на телефон 07572125161.


Подробни дати на репетициите:

Есенен срок

10 септември

17 септември

24 септември

1 октомври

8 октомври

15 октомври

22 октомври  - вътрешен концерт за родители

5 ноември

12 ноември

18 ноември - Sutton Music Festival - състезание

19 ноември

26 ноември

3 декември

10 декември – концерт

11 декември - концерт

***ПРОЧЕТИ***

ЕСЕНЕН СРОК - 10.09 - 10.12

 соло фолклор

 българска митология

 хорово пеене и хармонии

 Christmas carols

 ПРОЛЕТЕН СРОК - 14.01 - 1.04

 фолклорни обредни песни

 празнични ритуали

сценично поведение и какво е да си артист (не просто певец)

‍ Modern hits, Disney and pop classics

 ЛЕТЕН СРОК - 22.04 - 1.07

 Модерен фолклор

 Мюзикъл “Българите” (на английски)

         Music from around the world (Africa, India, Scotland, Middle East, Latin America)

Comments are closed.