ЙОГА ПРАКТИКА

Йога за възрастни

 

Скъпи родители,

Ако имате желание да запълните времето си, докато чакате вашите деца да приключат учебни занятия в БУ „Звънче“, вече имате възможност да се запишете на практика по йога с Галина Димитрова.

Първата сесия ще се проведе на 2 ноември от 10:15 ч до 11:15 ч. на адрес Trinity church, Cheam Road, Sutton, SM1 1DZ и е 2 абсолютно безплатна. Постелки ще бъдат осигурени, но ако вие имате желание може да си донесет и ваша. Желателно е да сте закусили лека храна и да сте облечени с удобни дрехи.

Следващите сесии ще бъдат на 9 и 16 ноември; 14 и 21 декември. Цена за един час йога клас е £8.00. След Нова година ще има намаление за тези, които ще имат желание да практикуват редовно.

За повече информаци относно записване и заплащане, моля да се свържете с Галя на:

Тел.: 07853219295

E-mail: galinadim@outlook.com

Защо да практикуваме Йога?

Какво точно е йога и как би могла да ни бъде полезна?

Йога, която в момента широко се преподава по света, е пригодена за съвременните хора. Упражненията и начинът им на изпълнение /в йога се наричат асани/, са лесно изпълними и съобразени с режима на живот на всеки един от нас.

На умствен план Йога балансира емоциите ни, прави ни позитивни, отворени към света и хората около нас. Заменя старите модели на мислене с позитивност и гъвкавост. Йога разширява съзнанието ни. Отговаря на въпросите ни за себе си и вселената.

На енергийно ниво - повишава честотата на вибрацията ни, събужда спящата енергия в нас, освобождава пътищата и в тялото, които по една или друга причина са били блокирани.

Умът, тялото и енергията си взаимодействат. С йога ние въздействаме едновременно върху трите. Премахваме излишния стрес, негативната енергия...

Въздействаме върху цялостното оздравяване на организма и ефекта е дълготраен. В Йога се набляга на релаксацията на тялото и на ума, коригира се неправилното дишане. Много проблеми и болести на тялото и ума се дължат на неправилно дишане. Чрез пранаяма (дихателни техники) се научаваме как да използваме дъха си пълноценно.

Като цяло Йога е система с която ще осъзнаете и разширите капацитета на вашето тяло и ум; ще ви направи здрави и позитивни личности. Ще премахне болестите и блокажите във вас... И това ще бъде само началото...

 

 

Comments are closed.