Спорт с Радко

Треньор Радослав Иванов

Спорт за деца

Събота от 13:00 ч до 14:00 ч

Тренировките се провеждат на адрес Trinity Church, Cheam road, Sutton, Surrey, SM1 1DZ.

За записвания, не се колебайте да се свържете с Радко на:

Тел.: 07495 282619‬‬

Facebook: Спорт с Радко


Спорт с Радко - комбинации от различни спортове само за деца от 4 годишна възраст.
Децата кипят от енергия, която имат нужда да изразходват, тичайки, скачайки или най-общо - движейки се. Спортът им дава всичко това. Но изборът на родителите какъв точно да е той не е лесен. Пред тях застават много въпроси: спорт добре, но какъв, на колко години да започнат с тренировките и много други....
Затова Спортът с мен - Радко е съчетание от различни спортове, с различна натовареност и специална програма изготвена за децата, за да им привлече вниманието и интереса.
Отношението и подходът към детето са най-важни !
Все по- често децата прекарват живота си в застой, което вреди на организма им. Игрите на телефоните, таблетите и компютрите не са за тях. Обръщането към спорта като средство за борба с вредните навици е прекрасен начин за справяне с застоя, напрегнатото ежедневие и стрес. Това отключва поредица от прекрасни решения на този проблем. Най-добре е интересът към спорта да се развие още от ранна детска възраст. Така е по-сигурно, че той ще стане част от живота на вашето дете през целият му жизнен път. Спортът повишава значително качеството на живот на децата от всяка възрастова група. В същото време върви ръка за ръка с много други здравословни навици, като хранене и сън. А спортът с Радко е и забавен!

Ще ви очаквам от 23ти октомври, всяка събота от 13:00 до 14:00 в Trinity Church- Sutton SM1 1DZ

Comments are closed.