УРОЦИ ПО ЕЛЕКТРИЧЕСКА / АКУСТИЧНА КИТАРА

Скъпи ученици, родители и приятели на БУ „Звънче“

От тази учебна година имате възможността да запишете детето/цата си на уроци по елекрическа и акустична китара при Венцислав Василев (39 г.) Той започва да се учи да свири на  китара на 13-годишна възраст. Неговият баща му показа първите стъпките в музиката и го научава на акордите. Тогава пламва искрата на любовта на Венци към китарата. На 15 г. вече свири в първата си група в Сливен и не след дълго време професионално записва песен, която става хит в местните радиостанции.

Като студент, той сформира група, с която имат многобройни участия във Велико Търново. В Англия свири в групата Apostles of Freedom, с която заема 4 място в The Battle of the bands от общо 25 групи.

Уроците по китара в БУ „Звънче“ ще се провеждат всяка събота преди и след учебните часове. Часът е с продължителност от 60 минути, а цената е £17.00 на ученик. Краен срок за записване и сформиране на група в училището- 13.10.2019 г.

Ако груповите занимания не са по вкуса на вашето дете, може да се възползвате от индивидуалните уроци по китара, които Венци предлага в уюта на вашия дом. Цената за индивидуален урок е £25.00, а продължителността 60 мин. Сесия с продължителност 90 мин. е с цена от £35.00

За повече информация, мже да се свържете с Венцислав на телефон 07429638170 или имейл адрес ventsislavasilev3@gmail.com

Comments are closed.