ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА САТЪН

Скъпи родители и ученици,

 

След тригодишно прекъсване Българско училище „Звънче“ с най-голямо удоволствие Ви кани на пролетния концерт-базар, който ще се проведе на 21 май, събота, на адрес Southborough High School, Hook road, Surbiton, KT6 5AS. Начален час на събитието 10:30 часа. Билети ще може да закупите на място, на входа на залата. Цената е £5.00 за възрастен. Към всеки закупен билет ще получите и 5 билета за томболата, която ще се изтегли по време на концерта.

Подготвили сме богата празнична програма, с която ще отбележим Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Тази година ще изпратим и втория випуск абитуриенти на „Звънче“.  Очаквайте много песни, танци и музикални изпълнения.

Гостите на празника ще имат възможност да посетят и базара, на който изложители ще бъдат различни български бизнеси за ръчно изработени творения: бижута, картички и албуми, храна, напитки, украса за различни поводи, сладки изкушения и още много. Заповядайте да подкрепите българското.

А при фотографите от Vasko photography ще имате възможност да запечатате емоциите от празника.

Очакваме Ви!

 

Comments are closed.