Казвам се Зоя Кръстева Ганева, родена на 14.09.1974г., в град Бургас. Завършила съм образованието си в СОУ „Константин Преславски“ Бургас през 1992 – 1993г. – специалност ­­ Помощник преподавател в паралелка по Начална и предучилищна педагогика и психология. Започвам стажа си като Помощник преподавател в Детска градина „Веселушко“, гр.Бургас – работила сам в продължение на 3години.

През 1998г., съм работила и в МВР сектор Паспортна администрация – обслужване на български граждани, РПУ –Приморско. През 2002г, започнах работа в Общинската администрацияв град Приморско – отдел Деловодство.

С магията на българските народни танци започнах в ранна детска възраст в ФА „Атанас  Манчев“ гр.Бургас. С годините прерастна в неизненна част от моя живот с ПФА „Странджа“. Любовта на българския народен танц и фолклорното ни богатство ме мотивира, в желанието ми да споделям и предавам знанията си на децата които престъпят прага на залата, за да се отдадат на танцовата магия. В момента живея в Лондон. Работата си в училище „Звънче“ – Сатън започнах през 2016г. като Гл. Ръководител в групата за Народни танци.

За мен е много важно като учител, танцьор и родител нашите деца да говорят и пишат на родния ни език, да обичат и тачат българския фолклор.

 

Класен ръководител на 1 А клас