Родена съм в гр. Шумен. Възпитаник съм на хуманитарна гимназия “Йоан Екзарх Български”, гр. Шумен.

Завърших Начална Училищна Пeдагогика с Чужд Език (английски) в Шуменския университет “Епископ Константин Преславски”. В края на образованието си стажувах във Второ Основно Базово Елитно Училище “Петър Берон” и СОУ “Йоан Екзарх Български”.

През 2009г. се преместих да живея в Лондон. Няколко години по-късно, изпълних една своя мечта и се записах да уча вътрешен дизайн към National Design Academy. Като в резултат получих Diploma in Interior Design Level 3 QCF.

През 2013г. придобих HNC Construction от Faculty of Engineering, Science and Built Environment към London Southbank University.

Исках да продължа да се развивам в областта на архитектурата и за мое щастие учих отново в London Southbank University, във факултета School of The Built Environment and Architecture. През недалечната 2016г. получих научната титла Bachelors of Science in Building Surveying с отличителната степен First Class Honours.

Работя от много години като Assistant Senior Administrator и се занимавам с Admin дейности, Property Maintenance и Project Management.

Но, през всичките години на професионално и академично развитие в областта на архитектурата, ми липсваше комуникацията с деца и възможността да съм възпитател на едно мотивирано и информирано бъдещо поколение. През 2017г. присъствах на семинарите Big Hopes Big Future, една програма организирана от Home Start Sutton, с цел подпомагане на семейства с малки деца. След което започнах да помагам във “Victor Seymour Infants School” като доброволец. Времето ми прекарано тук беше изпълнено с много позитивни емоции и ме мотивира отново да се върна в класната стая.

Работата ми в “Звънче” ще ми дава една прекрасна възможност да се занимавам отново с това, което умея и ме прави щастлива. А именно, да предам своите собствени знания, за да превърна децата ни в успешни личности с добри ценности.