Скъпи наши ученици вече си имаме приятели

Пишат ни учениците от 1-ви А клас от 8 Основно училище "Отец Паисий", гр. Монтана.

Те също като вас започнаха тази година своето българско училище. Учениците имат желание да направите връзка и да започнете да споделяте с тях, да им разказвате как живеете тук, щастливи ли сте в своите английски училища, трудно ли ви, все такива интересни въпроси, на които децата от Монтана очакват отговор.


Здравейте, мили непознати приятели!

Пишат Ви учениците от 1”а” клас, при 8СОУ „Отец Паисий”, гр. Монтана. Приятно ни е да се запознаем и да си кореспондираме, да  общуваме. Ние започнахме да изучаваме българската азбука. Когато се научим да четем и пишем  ще Ви пишем на български, а Вие на английски.Така ще усъвършенстваме изучаваните езици.

Ние учим английски, но само говоримо. Във 2 клас ще се учим да четем и пишем .

Наши снимки ще намерите в галерията на сайта „Училищно звънче”. Отворете албум „Първокласници”-17. 09 0- това са снимки от първия учебен ден и откриване на учебната година, а в албума „ Ученик съм вече аз” сме в час по Изобразително изкуство.

Изпратете ни ваши снимки или ако имате такива в сайта на училището. Ние изучаваме и Информационни технологии. Може някой ден учителките ни да ни помогнат за осъществяването на видео връзка чрез Скайп.

Разкажете ни нешо за вас, вашето училище, семейство, приятели, града в който живеете, снимки от него. Изпратете ни по ел. поща ваши рисунки, съчинения и други изработени от вас неща. Ще подредим специален кът , посветен на нашето приятелство.

Кажете ние с какво можем да ви помогнем, с какво може да сме ви полезни.

Ще очакваме с нетърпение вашия отговор.

С приятелски поздрав: учениците от 1”А” клас.

България

гр. Монтана


А на този линк може да видите техни снимки, откриването на учебната година и още  много други неща. Преди една година ние се сприятелихме с Учлищно "Звънче", защото носим еднакви имена и имаме сходни интереси, и цели. Наслаждавайте се на хубавите страници на  Училищно "Звънче"

Учениците от 1-ви А клас , от 8 Основно училище "Отец Паисий", гр. Монтана