ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪРБИТЪН

Скъпи родители, талантливи деца, прекрасни баби и дядовци,

Всяка година нашето училище организира коледни работилнички, в които се изработват декорации или картички за Коледа. Те се закупуват от родителите и събраните средства отиват за благородната кампания ,,Ние правим добро”. Тази година посвещаваме на каузата да дарим средства за Фондацията в памет на Венци- нашият учител по китара.

Ще проведем коледните работилнички в училище на 11 декември 2021 г.

На същата дата при всеки класен ръководител ще бъдат закупени от вас всички изработени от децата декорации. Стойността на всяко творение ще бъде £4.00. Отправяме молба към Вас за по-стройна организация на 11 декември сумата да бъде поставена в плик, надписан с името на детето, и да я предадете на класния ръководител.

След коледните работилници на 11 декември ще отбележим и настъпващите празници по класове, когато ще направим и видео записи, които ще се излъчат в онлайн програма на училището. В тази връзка приканваме нашите талантливи ученици, които могат да пеят, свирят или желаят да научат стихове с коледна или новогодишна тематика, да направят запис вкъщи и да изпратите чрез wetransfer.com на следния имейл bgschoolzvanche2012@gmail.com  В имейла, моля да посочите имената на детето, в кой клас е и какво изпълнява: име на произведението и неговия автор.
Като допълнителна възможност приканваме желаещи да изработят сурвачка, да я снимате и изпратите и също ще бъде публикувана.
Срокът е 11 декември!

Ценим високо всяка Ваша подкрепа и сучастност в инициативите!

Comments are closed.