ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪРБИТЪН

Скъпи родители,

Ето че измина една осмислена и ползотворна учебна година и нашият последен звънец ще удари на 29 юни.

Предвиждаме при хубаво време да отбележим завършването на открито събитие от 10:00 часа в близкия до училището парк King Edward's Recreation Ground

Възпитаниците ни от предучилищна група до 12 клас ще бъдат удостоени със сертификати и удостоверения за завършен клас сред природата, а след това ще се насладят на организиран от нас спортен полуден и подготвена от вас храна за пикник. Присъствието на един родител или настойник ще бъде неразделна част от осъществяването на този празник.

Друго значимо по рода си събитие ще започне в същия час от 10:00 в училище, където в клуба на Bulgarian Women in Business ще присъства д-р Гергана Маркова – експерт в ранното детско развитие с над 20 години опит. Нейната практика включва работа като логопед, специален педагог, психотерапевт и невромоторен консултант.

Повече информация за предимствата и защо си заслужава да бъдете на тази среща ще откриете в линка:
https://www.facebook.com/share/NeK7PLohYh7VAfen/

Сигурни сме, че много майки от вас ще изберат да обогатят познанията си за това как можем да открием потенциала на детето чрез правилно общуване и движение.

А присъствието на татковците ще има своя значим принос в парка за реализирането на спортните изяви на децата.

Забележка:
В случай на неблагоприятни метериологични условия за парк, с учениците ще проведем забавни уроци в класните стаи и ще връчим удостоверенията след часовете.

Comments are closed.