Отзиви

 

 

В подкрепа на НИЕ ПРАВИМ ДОБРО

 

Прекрасно е,че нашето "Звънче" е помогнало и на тези невинни душици. Благодаря за споделеното, много е вълнуващо! Когато сме заедно българите можем и успяваме! Когато се уважаваме взаимно и си подаваме ръка за помощ, успяваме! Бог е с нас, с България, с децата ни, просто когато ни пука един за друг, когато сме човечни и милосърдни. Нали Христос е казал: "Сине дай ми сърцето си!" Ето, сърцата на българите дариха добро, благо, вяра и любов! Ще я бъде България и българите! Браво на колективното българско общество от учители, родители, деца на "Звънче"!

 

Силвия Добрева

Здравейте и честит празник!

Много се радвам и благодаря за предоставената ми възможност.

 

 

За мен беше изключително зареждащо и приятно да бъда този ден във Вашето училище. Останах с много добри впечатления за времето, което бях там. Приятна училищна атмосфера, много умни и будни деца, много позитивен, приятелски и професионално настроен учителски колектив. За мен този ден беше изпълнен с емоции. Благодаря!

 

Благодаря Ви и до скоро!

 

 

Венера Стоянова 

Здравейте!

 

Много благодаря за милите думи!

 

С удоволствие мога да споделя моята обратна връзка от часа, в който имах възможността да присъствам, т.к. моите впечатления от г-жа Балабанова са прекрасни! За мен учител не е просто професия, а призвание, а когато става дума за учител на българчета в чужбина, задачата е в пъти по-отговорна и трудна! Г-жа Балабанова умее по изключително интересен и увлекателен начин да предаде знанията и любовта към родния език на нашите деца, които растат далече от родината си, но благодарение на учители като нея няма да забравят езика и историята си! Когато разказваше за живота и делото на Васил Левски, всички я слушахме с интерес и вълнение, децата задаваха въпроси, а накрая всички бяха изключително щастливи с опита си в "Лъвски скок". Аз като майка на дете в нейния клас и като човек, който обича България се прекланям пред учители като нея и винаги ще бъда благодарна и признателна за знанията и любовта към България, които е предала на децата ми!

 

Децата от друга страна бяха просто чудесни! Всички бяха усмихнати, будни и много старателни, колкото и трудно да им беше с някои буквички.

 

Този час ме зареди и емоционално, и патриотично, и съм благодарна, че съм направила правилния избор с училището за моите деца!

 

Винаги, ако имате нужда от помощник-учител, за мен ще е чест и удоволствие да се свържете с мен! Оставам на разположение!

 

Благодаря Ви!

Поздрави

Кремена Стоянова

Здравейте!

 

Радвам се, че съм оставила добри впечатления и мога да споделя, че те са взаимни.
Добрите чувства се породиха още на онлайн интервюто, в което въпреки липсата на жив контакт, усетих изключително позитивна енергия, идваща от усмихнати лица и спокойни, добри очи. Напрежението от първата среща се стопи и се чувствах свободна да разказвам и споделям за себе си. Още тогава вече знаех, че това няма да е последната ни среща .

 

Урокът, който наблюдавах ме развълнува. Персонално и професионално. Срещата с децата, възможността да общуваме на родния си език, атмосферата на приятелство и доверие между учител и ученици, дълбоко ме впечатлиха. Структурата на урока, комбинацията му с кратка игра навън и плавния преход от граматика към история,  ме караха да мисля за различни решения в подхода на преподаване. Решения, които самата аз съм прилагала и продължавам да прилагам в практиката си.

 

Убедена съм, че всички преподаватели в училище “ Звънче” са изключителни професионалисти и хора отдадени на работата си. Ще бъда изключително щастлива да съм част от този екип и да допринеса с възможностите си, отдадеността си и идеите си.

 

Чакам с нетърпение следващата ни среща!

 

Поздрави и усмивки!
Фани Ангелова