Отзиви

Здравейте и честит празник!

Много се радвам и благодаря за предоставената ми възможност.

 

 

За мен беше изключително зареждащо и приятно да бъда този ден във Вашето училище. Останах с много добри впечатления за времето, което бях там. Приятна училищна атмосфера, много умни и будни деца, много позитивен, приятелски и професионално настроен учителски колектив. За мен този ден беше изпълнен с емоции. Благодаря!

 

Благодаря Ви и до скоро!

 

 

Венера Стоянова 

Здравейте!

 

Много благодаря за милите думи!

 

С удоволствие мога да споделя моята обратна връзка от часа, в който имах възможността да присъствам, т.к. моите впечатления от г-жа Балабанова са прекрасни! За мен учител не е просто професия, а призвание, а когато става дума за учител на българчета в чужбина, задачата е в пъти по-отговорна и трудна! Г-жа Балабанова умее по изключително интересен и увлекателен начин да предаде знанията и любовта към родния език на нашите деца, които растат далече от родината си, но благодарение на учители като нея няма да забравят езика и историята си! Когато разказваше за живота и делото на Васил Левски, всички я слушахме с интерес и вълнение, децата задаваха въпроси, а накрая всички бяха изключително щастливи с опита си в "Лъвски скок". Аз като майка на дете в нейния клас и като човек, който обича България се прекланям пред учители като нея и винаги ще бъда благодарна и признателна за знанията и любовта към България, които е предала на децата ми!

 

Децата от друга страна бяха просто чудесни! Всички бяха усмихнати, будни и много старателни, колкото и трудно да им беше с някои буквички.

 

Този час ме зареди и емоционално, и патриотично, и съм благодарна, че съм направила правилния избор с училището за моите деца!

 

Винаги, ако имате нужда от помощник-учител, за мен ще е чест и удоволствие да се свържете с мен! Оставам на разположение!

 

Благодаря Ви!

Поздрави

Кремена Стоянова

Здравейте!

 

Радвам се, че съм оставила добри впечатления и мога да споделя, че те са взаимни.
Добрите чувства се породиха още на онлайн интервюто, в което въпреки липсата на жив контакт, усетих изключително позитивна енергия, идваща от усмихнати лица и спокойни, добри очи. Напрежението от първата среща се стопи и се чувствах свободна да разказвам и споделям за себе си. Още тогава вече знаех, че това няма да е последната ни среща .

 

Урокът, който наблюдавах ме развълнува. Персонално и професионално. Срещата с децата, възможността да общуваме на родния си език, атмосферата на приятелство и доверие между учител и ученици, дълбоко ме впечатлиха. Структурата на урока, комбинацията му с кратка игра навън и плавния преход от граматика към история,  ме караха да мисля за различни решения в подхода на преподаване. Решения, които самата аз съм прилагала и продължавам да прилагам в практиката си.

 

Убедена съм, че всички преподаватели в училище “ Звънче” са изключителни професионалисти и хора отдадени на работата си. Ще бъда изключително щастлива да съм част от този екип и да допринеса с възможностите си, отдадеността си и идеите си.

 

Чакам с нетърпение следващата ни среща!

 

Поздрави и усмивки!
Фани Ангелова

Скъпи наши ученици вече си имаме приятели

Пишат ни учениците от 1-ви А клас от 8 Основно училище "Отец Паисий", гр. Монтана.

Те също като вас започнаха тази година своето българско училище. Учениците имат желание да направите връзка и да започнете да споделяте с тях, да им разказвате как живеете тук, щастливи ли сте в своите английски училища, трудно ли ви, все такива интересни въпроси, на които децата от Монтана очакват отговор.


Здравейте, мили непознати приятели!

Пишат Ви учениците от 1”а” клас, при 8СОУ „Отец Паисий”, гр. Монтана. Приятно ни е да се запознаем и да си кореспондираме, да  общуваме. Ние започнахме да изучаваме българската азбука. Когато се научим да четем и пишем  ще Ви пишем на български, а Вие на английски.Така ще усъвършенстваме изучаваните езици.

Ние учим английски, но само говоримо. Във 2 клас ще се учим да четем и пишем .

Наши снимки ще намерите в галерията на сайта „Училищно звънче”. Отворете албум „Първокласници”-17. 09 0- това са снимки от първия учебен ден и откриване на учебната година, а в албума „ Ученик съм вече аз” сме в час по Изобразително изкуство.

Изпратете ни ваши снимки или ако имате такива в сайта на училището. Ние изучаваме и Информационни технологии. Може някой ден учителките ни да ни помогнат за осъществяването на видео връзка чрез Скайп.

Разкажете ни нешо за вас, вашето училище, семейство, приятели, града в който живеете, снимки от него. Изпратете ни по ел. поща ваши рисунки, съчинения и други изработени от вас неща. Ще подредим специален кът , посветен на нашето приятелство.

Кажете ние с какво можем да ви помогнем, с какво може да сме ви полезни.

Ще очакваме с нетърпение вашия отговор.

С приятелски поздрав: учениците от 1”А” клас.

България

гр. Монтана


А на този линк може да видите техни снимки, откриването на учебната година и още  много други неща. Преди една година ние се сприятелихме с Учлищно "Звънче", защото носим еднакви имена и имаме сходни интереси, и цели. Наслаждавайте се на хубавите страници на  Училищно "Звънче"

Учениците от 1-ви А клас , от 8 Основно училище "Отец Паисий", гр. Монтана